Warning: Declaration of footer_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /nfs/c08/h03/mnt/121267/domains/reurbanist.com/html/wp-content/themes/duplex/functions.php on line 61
The Evolution of Don Mills Shopping Centre - Reurbanist

The Evolution of Don Mills Shopping Centre

Written by  //  October 20, 2012  //  Profiled Projects  //  2 Comments

The Don Mills Shopping Centre in Toronto has evolved over the past fifty years from a strip centre, to an enclosed mall, and finally to an outdoor lifestyle centre. I spent a few hours at the Toronto Archives digging through historic aerial images to illustrate how the shopping centre has changed.  For a brief history and some interesting photos, check out: Back in the day: Don Mills & Lawrence 

*Hold your mouse over the thumbnail to show the year the photo was taken.